Estetsko zobozdravstvo

Nasmeh je ena prvih stvari, ki jo sogovornik opazi na nas. Lep, bel nasmeh pripomore k boljšemu počutju, vpliva na našo samozavest in nam omogoča, da naredimo dober vtis na sogovornika. V našem centru uporabljamo različne metode in pripomočke, s katerimi pripomoremo k belini vašega nasmeha.

Naše storitve:

Profesionalno beljenje zob >>

Na voljo imamo tri načine beljenja zob, ki imajo podoben rezultat, le vzamejo vam različno količino časa.

Estetske zobne luske >>

Zobne luske so idealna rešitev za tiste, ki si želijo lep nasmeh brez velikega poseganja v zobe.

Peskanje zob

Peskanje zob je postopek, pri katerem s curkom zelo drobnega prahu odstranimo zunanja obarvanja na zobeh, ki jih povzroči uživanje močno pigmentiranih pijač (rdeče vino, kava, pravi čaj) in hrane (borovnice, ribez, bučno olje) ter druge ‘razvade’ (npr.: kajenje). Po posegu so zobje vidno bolj svetli.

Zamenjava sivih zalivk (plomb) za bele

V BK DENTAL-u vam na vašo željo zamenjamo sive amalgamske zalivke z visoko estetskimi belimi zalivkami. Pri tem uporabljamo visoko kvalitetne materiale, ki so z razvojem tehnologije postali ne samo estetski, ampak tudi vzdržljivi in trajni. Ker se bele zalivke s posebno tehniko kemično vežejo na zob, zobno substanco stabilizirajo, zato ne pride do lomljenja zob. Če manjka preveč zobne substance, pa je smiselno zob obnoviti s keramičnimi oziroma kompozitnimi inlayi/onlayi.

BELJENJE AVITALNIH ZOB ali WALKING BLEACHING

Avitalni zobje (predhodno endodontsko zdravljeni) pogosto izgubijo svojo naravno barvo in potemnijo. V tem primeru je potrebno izvesti tako imenovano notranje beljenje zoba. V zob vstavimo vložek z belilnim sredstvom in ga začasno zapremo. Vložek v roku nekaj dni nekajkrat zamenjamo, da dosežemo želeno belino. Po beljenju je zob pripravljen za dokončno oskrbo.

Nakit na zobeh

skyce_visual

Nakit je človekov spremljevalec že tisočletja in ogrlicam, zapestnicam, prstanom, uhanom ter številnim drugim lepotnim dodatkom so se pridružili še drobni okraski za zobe. Najbolj priljubljen med njimi je majhen diamant, ki ga zobozdravnik s posebnim lepilom pritrdi na zob. Metoda je za zobno sklenino povsem neškodljiva, diamant pa zobozdravnik s preprostim posegom odstrani, ali zamenja za novega, ko se ga imetnik naveliča.