Dentalne storitve

V BK DENTAL-u vam ponujamo od preprostih do bolj kompleksnih storitev iz vseh področij zobozdravstva. Nekaj o posameznih storitvah, ki jih izvajamo v našem centru, si lahko preberete tudi na naši spletni strani.

Prvi pregled

pregled

Na prvem pregledu vam svetujemo, katere zobozdravstvene storitve potrebujete.

Ponudimo vam več možnosti zdravljenja, vi pa se odločite glede na vaše želje in zmožnosti. Vse storitve vam tudi predstavimo in opišemo. Naša želja je, da ne boste več skrivali svojih zob, temveč se boste lahko spet sproščeno nasmehnili in pozabili na težave z zobmi.

Na zobozdravstveni pregled se lahko naročite na tel. št.: 02 / 444 10 96 ali preko spletnega obrazca. Kako poteka prvi pregled, pa si lahko preberete tukaj.

Zdravljenje brez bolečin

zdravljenjebrezbolecin

Zaradi preteklih slabih izkušenj ali kar brez razloga je misel na zobozdravnika lahko posamezniku tako neprijetna, da odlaša z obiskom tudi ko potrebuje zdravljenje. Takšno početje pa ima za posledico samo še več bolečin in daljše zdravljenje.

V našem centru smo strokovno usposobljeni in pacientom z anksiozno motnjo namenjamo posebno pozornost. Prav tako vsem pacientom, tudi tistim bolj pogumnim, nudimo brezbolečinsko oskrbo, saj je vedno na voljo možnost uporabe lokalne anestezije. Tako lahko brezskrbno in brez bolečine uživate na udobnem Planmecinem zobozdravniškem stolu, medtem ko vam mi popravljamo vaše zobe.

Sodobno opremljena zobozdravstvena ambulanta

stol

Ker nam vaše dobro počutje veliko pomeni, smo naš center zasnovali na način, da se v njem počutite udobno in sproščeno. 

Naša ambulanta je opremljena z najsodobnejšimi zobozdravniškimi stoli Planmeca, ki so povsem prilagodljivi ter primerni tako za otroke, kot tudi za starejše in invalide. Izdelani so iz trpežnega umetnega usnja in visokoelastične spomniske pene kar omogoča, da se popolnoma prilagodijo obliki vašega telesa, vi pa ostanete sproščeni tudi pri najdaljših tretmajih.

nebo

Poleg vrhunske zobozdravniške opreme in kakovostnih materialov vas v našem centru pričakujemo tudi s prijteno ambientalno glasbo, barvno terapijo in čudovito imitacijo neba na stropu.

V sodobno opremljeni ambulanti, ki odraža sproščeno vzdušje, boste zagotovo premagali strah pred zobozdravnikom.

Cenik zobozdravstvenih storitev >>

Cenik storitev je zgolj informativne narave in ne zajema vseh posegov, ki jih izvajamo v našem centru. Za točne cene posegov se lahko naročite na prvi pregled, kjer vam na podlagi pogovora in zobozdravniškega pregleda izdelamo načrt in predračun za sanacijo vaših zob.