Spoznajte osebje

Vodja centra – Barbara Krajnc, dr.dent.med.

barbara
O meni:

Že kot osnovnošolka sem se poigravala z mislijo, da bom, ko odrastem, zdravnica.
Najbrž je tej misli botrovalo dejstvo, da je moja mami, ljudem poznana pod imenom dr. Albina Kramer-Krajnc, bila specialistka plastične in rekonstruktivne kirurgije v bolnišnici Maribor, zaradi česar sem se vsakodnevno srečevala z medicino.

Ta želja je postala toliko večja, ko sem kot dekle izgubila svojo mami in sva z očetom ostala sama. In res sem se po končani II. Gimnaziji v Mariboru vpisala na Medicinsko fakulteto v Ljubljani, kjer sem tudi diplomirala na odseku za dentalno medicino. Mojega uspeha je bil najbolj vesel moj ati, ki mi je vseskozi stal ob strani. Žal pa ni dočakal moje podelitve diplome. Ljudje, predvsem meščani Ruš, se ga bodo spominjali kot podžupana in kot človeka, ki je živel za kulturo. Jaz pa se zavedam, da je bil človek, ki mi je s svojim neumornim delom omogočil, da sem lahko študirala in da sem postala zobozdravnica.

Moje prve delovne izkušnje sem nabirala v Zdravstvenem domu Center v Ljubljani. Kmalu po uspešno zaključenem strokovnem izpitu pa sem si delo poiskala bližje svojemu rodnemu kraju. Zaposlila sem se v Zdravstvenem domu Lenart, kjer se mi je porodila nova želja; želja, da vam ponudim kakovostne in najnovejše zobozdravstvene storitve, ter vam tako povrnem nasmeh na obraz v našem novem zobozdravstvenem centru BK DENTAL.

Veselim se vašega obiska in vaših novih nasmehov.


 

EKIPA centra BK DENTAL

bkdental-tim
V zobozdravstvenem centru BK Dental vas pričakujejo :

2 zobozdravnika ,dr.dent.med
1 specialist oralne kirurgije, dr. dent. med
1 ustni higienik –dipl.ustni higienik
1 radiološki inžiner ,dipl.ing.rad
3 zobozdravstvene asistenti-ke
3 zobni tehniki
1 sprejem