Predstavitev

BK DENTAL je zasebni zobozdravstveni, implantološki, rentgenski in izobraževalni center, specializiran za diagnosticiranje in zdravljenje zobnih in ustnih bolezni. Ustanovila ga je Barbara Krajnc, dr. dent. med., z željo, da vam v našem centru ponudimo kakovostne in najnovejše zobozdravstvene storitve, ter vam tako povrnemo nasmeh na obraz.

S pomočjo najsodobnejše tehnološke opremljenosti centra, vam na enem mestu zagotavljamo celovito diagnostiko, ambulantno obravnavo, različne oblike konzervativnega zdravljenja, implantologijo, kirurške posege, protetično oskrbo zob in estetsko zobozdravstvo. V sodelovanju z drugimi uglednimi ustanovami in priznanimi strokovnjaki v BK DENTAL-u organiziramo tudi strokovna izobraževanja za zaposlene v zobozdravstvu, na katerih veliko pozornosti in truda namenjamo prenosu strokovnih izkušenj in znanj ter poskrbimo za uvajanje novosti na področju zobozdravstva.

Naš tim odlikuje strokovnost, zanesljivost in predanost pacientom.
Želimo, da kakovost vseh področij naše prakse tvori osnovo za vaše zaupanje.

Prijeten ambient

Prijeten ambient

Želimo, da se že ob samem vstopu v naš center počutite udobno in sproščeno. Zato vam je v naši čakalnici na voljo udobna sedežna garnitura, na kateri lahko posedite, medtem ko uživate v glasbi, preberete kakšno izmed revij ali se priklopite na brezplačen Wi-Fi.

Vrhunska oprema

Vrhunska oprema

Naša ambulanta je opremljena z najsodobnejšimi zobozdravniškimi stoli Planmeca, ki so izdelani iz trpežnega umetnega usnja in visokoelastične spomniske pene kar omogoča, da se popolnoma prilagodijo obliki vašega telesa, vi pa ostanete sproščeni tudi pri najdaljših tretmajih.

Najsodobnejši rentgen

Najsodobnejši rentgen

V zobnem rentgenu BK DENTAL uporabljamo najsodobnejša digitalna rentgenska aparata finskega proizvajalca. Napravi Planmeca ProX in Planmeca ProMax omogočata visoko ločljivost slikanja, zelo nizke doze sevanja in enostavno ter neboleče slikanje za pacienta.

Vse na enem mestu

Vse na enem mestu

S pomočjo najsodobnejše tehnološke opremljenosti centra, vam na enem mestu zagotavljamo celovite storitve iz vseh področij zobozdravstva: implantologijo, kirurške posege, protetično oskrbo zob, estetsko zobozdravstvo in digitalno rentgensko diagnostiko.

Brezplačen prvi pregled

Brezplačen prvi pregled

Želimo povrniti nasmeh na vaš obraz, zato je prvi obisk v naši ordinaciji popolnoma brezplačen. Na podlagi digitalnega rentgenskega posnetka in strokovnega pregleda izdelamo načrt sanacije vaših zob. Ko ste popolnoma zadovoljni s predlaganimi rešitvami, pričnemo z zdravljenjem.

Sproščeno vzdušje

Sproščeno vzdušje

Prizadevamo se za vaše dobro počutje, zato smo ambulanto opremili na način, da se v njej počutite sproščeno. Sprostili se boste ob opazovanju imitacije neba na stropu in barvnih luči s terapevtskim učinkom ter poslušanju prijetne ambientalne glasbe.